6 страхотни идеи за общ семеен подарък за Коледа 15.12 | 10:00

От iNews.bg

Тази година повече от всякога имаме нужда коледният дух да влезе в домовете ни, дори по-рано от обичайното. И тъй като Коледа 2020 се очертава да е празник в тесен семеен кръг, събрахме няколко идеи за общи подаръци, които да зарадват и сближат всички в семейството. Затова в следващите няколко минути се настанете удобно на дивана, пригответе кредитните си карти от Банка ДСК и зарадвайте близките си с нашите предложения.

Настолна игра

Когато говорим за настолни игри, първата, която изниква в съзнанието на нас българите е "Не се сърди човече". Разбира се, това е увлекателна и занимателна игра, в която може да се включи цялото семейство, но имаме предвид нещо по-модерно и съвременно. В момента на пазара се предлагат много по-интересни и увлекателни игри, които освен, че позволяват участието на всички у дома, развиват креативността, съобразителността и логическото мислене, без значение от възрастта. Сред най-популярните и най-високо ценените от геймърите бордови игри в момента са Диксит, Катан, Активити, Игра на тронове, разбира се, класиките – Монополи, Скрабъл и още много други.

Пъзел

Пъзелите са друга популярна форма на забавление за цялото семейство, която съществува повече от 200 години. Реденето на отделните парченца може да бъде сериозно предизвикателство, но се твърди, че тази игра развива специфични умения. Редовната игра с пъзел подобрява паметта, способностите за решаване на проблеми, развива пространственото мислене, търпението и най-вече понижава нивата на стрес в организма. Така или иначе, което и от предимствата на заниманията с пъзели да Ви допада най-много, едно е сигурно – такъв подарък ще осигури много приятни часове забавление, а понякога и дни, за семейството.

Фотоапарат за моментни снимки

Ако искате отварянето на коледните подаръци да остане незабравим спомен за цялото семейство, няма да сбъркате като подарите фотоапарат за моментни снимки. Вярно е, че в днешно време всеки телефон разполага с камера, но тези фотоси ще отразят неподправена емоция, която не може да се редактира или изтрие от галерията, защото някой е със затворени очи или с "лошия си" профил. А и са добра основа за шеги и закачки по време на семейните сбирки за години напред.

Bluetooth колонки

Качествените говорители, които се свързват с Bluetooth технология за почти всяко смарт устройство, са задължителни за всеки дом. Винаги можете да разчитате на тях, за да потанцувате с децата или просто да разведрите обстановката с любимо радио, например. А когато стане възможно, Bluetooth колонките са чудесно допълнение, което не заема много място, към всяко пътуване, ваканция или излет сред природата.

Месечен абонамент за вино

Още едно, малко по-романтично предложение за всички пълнолетни членове на семейството. Много магазини вече предлагат месечен абонамент за доставка на изискани вина до вратата на дома. В крайна сметка, какво по-хубаво от това да сгреете сърцето на любимите си хора с чаша качествено вино.

Онлайн курсове и обучения

Няма ли да е забавно, докато работите от вкъщи, а излизанията ви са ограничени, заедно с половинката да придобиете нови умения. Не е задължително да надграждат сегашните ви професионални познания, можете, например, да се запишете на общ курс по рисуване или на онлайн фитнес тренировка, йога или да учите дигитален маркетинг.

Това са само няколко идеи за общи семейни коледни подаръци, а най-лесният и спокоен начин да се сдобиете с предложенията ни е онлайн, докато си стоите спокойно във фотьойла в хола. Така можете да сравните и цените им при различните търговци. Не забравяйте да проверите и какъв е срокът на доставката. А ако платите с кредитна си карта на Банка ДСК, може да получите и допълнителен подарък. Условието е да регистрирате своята покупка на www.dskbank.bg/koleda, без значение дали е била онлайн или във физически магазин, и ако сте късметлия и Ви изтеглят в томболата на Банка ДСК, може да се сдобиете с чисто нов смарт часовник или електронен четец или да зарадвате свой близък човек.

Прочетете за томболата на Банка ДСК повече тук.

Още за кредитните карти на Банка ДСК: https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/банкови-карти/кредитни-карти

Водещи

Най-четени