65-годишен уби мъж и рани жена в Ямбол 21.09 | 12:47

Полицейските сили ще останат в района и през днешния ден

От iNews.bg

55-годишен мъж бе убит снощи в Ямбол. Убийството е станало малко преди 22.50 ч. след възникнал скандал на ул. "Сакар планина” в града, информираха от МВР. 47-годишна жена пък е с повърностни наранявания в областта на гърба, без опасност за живота, съобщи Дарик.

При първоначално подадения сигнал мъжът бил с обилно кръвотечение. Пристигналите на място лекари обаче само констатирали смъртта му.

От проведените опертивно-издирвателни мероприятия е изяснено, че след възникнал битов скандал, единият от участниците - 65-годишен мъж, е нанесъл с нож прободна рана в областта на гърдите на опонента си и на живеещата с него жена. После, възползвайки се от суматохата, нападателят напуснал адреса и се укрил.

В резултат на ефективно проведените бързи действия на полицията е установен и извършителят на убийството - 65-годишен жител на Ямбол, криминално проявен и многократно осъждан. Той е задържан за срок от 24 часа. Продължава провеждането на процесуално-следствени действия под прякото ръководство на Окръжна прокуратура-Ямбол.

Поради получена информация за възникнало напрежение, с цел недопускане ескалирането му, нарушаване на обществения ред и саморазправа, е засилено полицейското присъствие. Полицейските сили ще останат в района и през днешния ден.

 

 

Водещи

Най-четени