Anonymous Bulgaria се прицелиха в парламента 01.08 | 19:42

Те имат намерение да хакнат сайта на НС

От Филипа Тодева

Anonymous Bulgaria имат намерение да хакнат сайта на парламента. В тяхната страница на социалната мрежа Facebook има публикувана снимка, с целта на атаката им. Това е именно сайтът http://www.parliament.bg/.

Anonymous Bulgaria обявяват, че днес – 1 август, от 20.00 часа до 23.00 часа, имат намерение да действат в този интервал.

"Протест срещу нарушаването на гражданските ни права, срещу мизерните условия на живот, срещу всички корумпирани хора във властта, срещу приемането на закона на детето, срещу мръсотията в България, срещу качването на цените на електроенергията и храната" - е посланието под публикуваната снимка в социалната мрежа.

"Не ви обещаваме победа довечера, колеги. От всички нас зависи това да се получи :)" - продължават хакерите в последно съобщение, публикувано преди час на страницата им във Facebook.

Последно – през юни Anonymous България хакнаха сайта на здравното министерство. На 4 юни достъпът до интернет страницата на МЗ бе спрян за кратко. Anonymous България поеха официално отговорност за проблем със сайта, посочвайки, че действията им са в знак на протест срещу здравната политика в страната.  

Водещи

Най-четени