BIRD осветли СРС-та с Бойко и Дучето от ЦСКА: Ти що ме кълнеш? Щото нямам кво да ям! 05.10 | 15:55

Куп видни цесекари били мишена на подслушване, шеф на Ботев Пд - също! Разговорите на Борисов с Дучето са култови

От iNews.bg

Използвано е СРС, което е записало разговор между Бойко Борисов и Дучето, става ясно от документи, изнесени от разследващия портал BIRD.bg.

От там припомнят, че в изнесените от парламентарната комисия "Хаджигенов"  имена се вижда и това на бившия лидер на агитката на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето.

Оказва се, че бившият министър-председател Борисов звъни на 9 август 2020 година именно на него, като Дучето е разработван под псевдонима "Дяко”.

"Борисов му звъни от мобилен телефон 359888ХХХХ и го пита дали наистина го е клел на Орлов мост. Обектът (Дяко) отговаря, че той не кълне тъй като си има внуче, и че Ники от Оборище и Орлин (вероятно Орлин Алексиев), знаят защо той ходи на протести. Бойко му казва, че много бързо е забравил /не става ясно точно какво е забравил/. Обектът му отговаря, че много от хората, които са около него са силно токсични и трябва да се кръстят. Борисов го пита по каква работа са на Орлов мост. Обектът отговаря, че са му затворили 12 заведения и няма какво да яде. Борисов го репликира "и какво ще ти оправи". Обектът му отговаря, че Влади Горанов трябва да му го оправи. Борисов му казва, "какво да ти оправи, да търкат билети пенсионерите". Дяков му казва, че "лично с очите си е виждал как Горанов влиза при Васил и как му пуши пури, как се прави на мастия, тоя лъжец..". Борисов пита защо не сте си плащали данъците? Обекта пита, защо Цветомир не си ги плаща, а е станал "клошаревец". Борисов му казва, да не гледат другите, а да си платят техните. Обектът отговаря, че той неговите си ги е платил и че 16 години е имало Еврофутбол и си го е плащал и никой не му е казвал, че е сбъркал, а сега няма какво да яде. Бойко му казва, че са му в повече интригите и повече да не му звъни /сякаш Дучето му е звънил, а не той на него/", пишат от BIRD.bg.

Водещи

Най-четени