Black Friday предизвика огромни задръствания в София 25.11 | 19:02

Опашки от коли затапиха ключови места, най-вече около търговските центрове

От iNews.bg

Невиждани задрсътвания имаше днес в София дори за ден като петък, в който традиционно колите са повече заради масовото изнасяне от столицата за уикенда. Особено големи тапи и блокиране на движението имаше около моловете и по-големите магазини заради т.нар. Черен петък. Заради сериозните намаления на стоките хората масово се бяха запътили към търговските центрове с колите си, заради което движението на редица райони беше силно затруднено, предаде бТВ.

Всичко това започна още от сутринта. Посетителите в търговските центрове бяха повече от обичайното за делничен ден. Традиционно интересът е голям към бялата и черната техник. Но днес имаше и много други купувачи, които обикалят търговските центрове на лов за всякакви стоки с намаление.

Миналата година по време на Black Friday отново станахме свидетели на огромни задръствания, особено вечерта. Поради тази причина днес Столичната община се е подготвила със специална организация на движението след 17:30 ч., когато повечето хора приключват работа и вероятно ще се запътят към търговските центрове.

Водещи