DiVino.Taste разкрива тайните на емблематичното Амароне 16.11 | 16:16
Дегустации на италианската магия ще има по време на лекцията на Андреа Дал Чин

Каква е тайната зад един от символите на Италия и как се произвежда традиционното Амароне? А какво е апасименто?
Отговор на тези въпроси ще даде Андреа Дал Чин, който е гост-лектор винения форум на DiVino.Taste, който ще се проведе във Военния клуб на 19 и 20 ноември. iNews е медиен партньор на събитието.
Андреа Дал Чин ще повдигне завесата и ще сподели с българските си колеги и с всички ценители, как се получава италианската гъста магия, наречена Амароне. След лекцията присъстващите ще имат възможност да дегустират три вина - Masianco 2010, Campofiorin 2007 и Costasera Amarone 2007.
Андреа Дал Чин е дипломиран специалист по лозарство и енология от Istituto Enologico of Conegliano Veneto. Той е заемал поста мениджър производство в много италиански и чужди компании, а от 2002 година досега ръководи енологичния сектор в Masi Agricola.
За да присъствате на лекцията на Андреа Дал Чин Апасименто е достатъчно да имате билет за изложбената част или да сте участник в някой от майсторските класове от програмата на DiVino.Taste.
Водещи
-
В София откриха 20-ата Световна среща на българските медии
Генералният директор на БТА Кирил Вълчев с тревога отбеляза, че българските мeдии в чужбина...
24.05 | 17:40
-
Страната посрещна тържествено Деня на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност
24 май беше отбелязан с шествия и концерти в цяла България
24.05 | 18:00
Най-четени
-
Френски министър иска забрана на парите в брой
Жералд Дарманен твърди, че проследяването на цифровите плаащания е много по-лесно и това ще...
24.05 | 11:40
-
Изненада! Фреди Меркюри има дъщеря, пазена в дълбока тайна
Сега тя е на 48 години и живее в Европа, където работи в областта на медицината и самата тя е...
24.05 | 12:00