Facebook експлодира след анонса на Борисов 20.02 | 12:50

От Ивайло Коралски

Тази сутрин Борисов обяви, че по обяд ще депозира оставката на правителството, която ще се гласува утре. След сутрешния анонс най-голямата социална мрежа Facebook буквално експлодира под напора десетки хиляди коментари от българските потребители.

Бе създадена и нова Facebook група, носеща името "ДА ПОДКРЕПИМ БОЙКО БОРИСОВ!", която за по-малко от час събра повече от 3500 потребителя.

Значителна част от коментарите, очаквано, изказваха удовлетворение след депозирането на оставката на правителството, но не малка част от целия Facebook поток бяха в подкрепа на Борисов и още по-неясното икономическо и политическо бъдеще, до което потенциално ще доведе решението му.

Представяме ви част от положителните и отрицателни коментари на българското онлайн общество, без редакция. 

"СОФИЯНЦИ НЯМАМЕ ВРЕМЕ ДА ДОЙДЕМ ОТ ПРОВИНЦИЯТА ВИЕ СТЕ ТАМ НАПРАВЕТЕ МИТИНГ В ПОДКРЕПА НА БОЙКО!!!!!!!"

-----

"Подкрепям Бойко Борисов от провинцията. Бойко не предавай тези които са гласували за теб! Станишев,Доган и Костов само това чакат."

"Във защита на Октай се събраха хиляди гласове от млади хора. Един Бат Бойко ли няма да върнемммммм.Време е да им покажем, че сме единни!"

-----

"МОЛЯ ОТ СЪРЦЕ ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ ХОРА В 12.00 ЧАСА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ДА ПОДКРЕПИМ БОЙКО БОРИСОВ"

------

"Хора хайде наистина днес в 17:30 в центъра на София да протестираме и да подкрепим Бойко Борисов!!!!!"

-----

"Нека покажем че оценяваме работата и самоотвержеността на това правителство!!! Оценявам и това, че Премиера е първият политик за 23 години, който показва, че народа му е най-мил и не може да гледа парламента в ограда и не може да гледа хората в кръв! Оценявам всичко, което Бойко Борисов и ГЕРБ направиха за последните години, оценявам, че юни ще пътувам по готова магистрала "Тракия" до Бургас и това, че пътувам с метрото в София и всичко, което се прави по цялата страна е за народа, за нас! И има толкова много хора, с които сме на едно мнение... Приятели, бъдете активни и споделяйте позицията си !"

-----

"Борисов ще ни остави на тези комунисти??????? Ужассссс!!!"

-----

"СТАНИШЕВЦИ, ДОГАНОВЦИ, КОСТОВЦИ, СИДЕРОВЦИ СИ ПОСТИГНАХА ЦЕЛТА! БОЙКО БОРИСОВ Е ДОСТОЕН МЪЖ! ДА, ТОЙ ИМА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО! НО БЕЗ НЕГО БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-МУТРЕНСКА И НЕУПРАВЛЯЕМА!"

И другата страна на коментарната монета:

"Днес правителството подаде оставка и не знам защо веднага се сетих за приказката, че "плъховете първи напускат кораба"

-----

"Сега в неделя с/у кой ще викате??? Като изгонихте този, който направи най-много за българите!"

-----

"Браво улични революционери!"

-----

"Падна едно мутренско, проолигархическо, калинково и на моменти просташко управление, мразещо старите, болните, бедните, различните, хората с увреждания, умните, талантливите, трудолюбивите, свестните, излагащо България - пред другите страни и на рискове за националната сигурност!"

-----

"Даааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа. Най-накрая мутри няма да управляват държавата!"

-----

"Защото гражданско общество в България има! Доказа се, че то не е за подценяване, доказа се, че българите са горди и смели. Че българите не са будали и мишки. Защото кадрите по телевизията показват почти военно положение. И всеки, който беше част от вчерашният протест е съвременен патриот!

Радвам се като виждам толкова хора с активна позиция, които са останали в България с надеждата Тя да става по-добро място за живеене.

Време е. "

-----

"Скъпи Бойко, ясно е, че си отиваш. Имам една единствена молбица: Моля те, уволни Цветанов...ей така, само да ми направиш кефа. :) " 

Водещи

Най-четени