bTV забранява Бареков в ефира си? 28.09 | 13:36

ГЕРБ Варна реже TV – отказват да му гостуват в TV7

От Филипа Тодева

Варненската структура на ГЕРБ е забранила на кметове и общински съветници да участват в предавания по TV7. Това заяви във "Факторът Кошлуков" лидерът на движение "България без цензура" Николай Бареков.

Ограничения за гостите налагала и bTV, която забранила участие на Бареков в предаването на Росен Петров.

"Продуцентът ми се обади много притеснен, за да ми каже, че ръководството на телевизията ме е махнало от списъка. Имах планирани две участия - едното при вас, другото при Росен Петров по bTV - това е телевизията, която без да иска, отразявайки протестите, раздели България на две - умните и красивите на жълтите павета, и бедните и грозните при Бареков в "България без цензура", допълни журналистът.

Той позвънил лично на Красимир Гергов и чул същото обяснение: "Да, не можеш да участваш, такова е решението на ръководството". Според Бареков големият проблем на bTV е, че не могат да обяснят защо към едни хора имат едно отношение, а към други – друго. Той подчерта, че има участия и в други медии и дори в най-неудобната за него – "Нова телевизия", за която се говори, е Бойко Борисов има дял.

Двамата с Кошлуков заявиха, че никога бившият изпълнителен директор на TV7 не е оказвал натиск за гостите в предаването, нито водещият е искал разрешение за това кого да покани.

Водещи

Най-четени