iNews.bg - Най-добрите в новините вече 6-и месец 22.11 | 10:01

Всеки пети разчита на новинарския сайт от портфолиото на 3Бей.БГ АД

От Кремена Бедерева

Най-четеният новинарски сайт на България през последното шестмесечие е iNews.bg. Това показват данните на Gemius България за периода юни–октомври 2013 г.

А с 812 144 уникални потребители новинарският сайт, част от портфолиото на 3Бей.БГ АД, застава гордо на първа позиция в класацията на Gemius България за октомври 2013 г., за пореден месец.

"Най-добрите в новините" четат 20,25% от аудиторията на България, като предпочитат да се информират за случващото се в страната, за най-актуалните новини по света и у нас именно от iNews.bg.

Със своите заслужени резултати iNews.bg изпреварва сайтовете blitz.bg, vesti.bg, 24chasa.bg и Dnes.bg в класацията на Gemius България за октомври.

Не стига и това, но iNews.bg достойно успява да си извоюва 6-о място в цяла България.

Потребителите разчитат на най-четения новинарски сайт в България не само когато са вкъщи или на работа, но и когато си почиват.

Данните на Gemius България за мобилните версии на новинарските сайтове доказват, че "iNews.bg печели доверието на един от Вас във всяка минута". Така мобилната версия на новинарския сайт се нарежда на 8-а позиция в класацията. 

Още един сайт от портфолиото на 3Бей.БГ АД може да се похвали с лидерска позиция. В групата на "Лайфстайл" сайтовете Div.bg пореден месец е на първо място с 492 262 уникални потребители.

Втори в своите сегменти са още икономическият портал Econ.bg и кулинарният Kulinar.bg.

В категория "Бизнес" Econ.bg запазва второто място по посещаемост с 326 441 уникални посетители за октомври 2013 г.

В категорията на кулинарните сайтове Kulinar.bg също заема втора позиция, като има 1 032 279 импресии за октомври. 

В раздел "Женски сайтове" Jenite.bg напредват усилено и отново са в Топ 3 на най-посещаваните медии с 16 106 811 импресии.

В категория "Здраве" сайтът Fitwell.bg е на 7-о място, Sporta.bg се отчита с 154 168 уникални потребители за месец октомври.

В категория "Пътуване" Peika.bg запазва участието си в Топ 2 на най-посещаваните сайтове.

Водещи

Най-четени