А имунитетът на Станишев? 05.06 | 11:57

Бойко Борисов напомни, че и лидерът на БСП обеща да се откаже от него

От Филипа Тодева

Станишев тръбеше, че ще си даде имунитета, но не го направи. Това, което е казал Цветанов, го е изпълнил на мига. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, след като неговият заместник в ГЕРБ се отказа от имунитета си.

"Съжалявам, че Народното събрание и този кабинет тръгнаха по тази плоскост, защото дневният ред тук е съвсем друг и виждате, че хората очакват да им се подобри животът, а в същото време в Европа положението става още по-тежко. Няколко пъти се опитвах да кажа, че трябва по-прагматично да се използва целият капацитет на държавата в тази криза. Вместо това се правят комисии, които единствено разглеждат службите, и надали ще подобрят живота на хората. Времето минава", обясни Борисов.

Той се похвали, че са малко хората в света, които са водили толкова много операции, за толкова тонове наркотици, колкото него по времето, когато е бил главен секретар.

Борисов критикува настоящото управление, че вместо да решава проблемите на хората, се занимава с ДАНС, ГДБОП и "Авиоотряд 28".

"Нека не се забавляваме с такива неща", каза Борисов. Все пак той поиска в анкетната комисия да бъде проверена и сделката за двата еърбъса, поръчани от тройната коалиция.

Водещи