АБВ: Структурата ни в Нови пазар твърдо подкрепя Калфин, а не Радев 23.10 | 14:21

Казаното от БСП не отговаря на истината, не сме заставали зад чужд кандидат, категоричен е местният лидер

От iNews.bg

Местната структура на АБВ в Нови пазар категорично подкрепя Ивайло Калфин в президентската кампания. Това съобщава в становище председателят на АБВ Нови пазар Румен Панайотов. Вчера, след посещение на лидерът на БСП Корнелия Нинова в града, от пресцентъра на "Позитано” 20 съобщиха, че АБВ-Нови пазар застава зад кандидат-президентът на БСП ген. Румен Радев.

Лидерът на АБВ в Нови пазар обаче категорично опровергава тази информация. Той уточнява и че местната структура никога не е разглеждала въпроса, нито е взимала решение да подкрепи на изборите друг кандидат освен Ивайло Калфин.

Ето го и целият текст на становището на Румен Панайотов:

По повод публикации в медиите, пресцентърът на ПП АБВ е упълномощен да заяви, че партийната организация на Алтернатива за българско възраждане в Нови пазар, декларира категоричната си подкрепа за Ивайло Калфин, като кандидат за президент издигнат от Коалиция "Калфин Президент!”.

Общинската организация не е разглеждала, обсъждала и не е вземала решение за подкрепа на друг кандидат.  Тиражираното в медиите съобщение от партийната централа на БСП, не отразява становището и позицията на Общинската организация на АБВ в Нови пазар.

Водещи

Най-четени