Автомобил се заби в багер в Камено 03.06 | 12:34

38-годишен бере душа

От Цанка Донкова

38-годишен мъж от Камено е с опасност за живота вследствие на катастрофа между лек автомобил и багер, съобщиха от ОД на МВР-Бургас.

Вчера (2 юни) около 17:33 часа на надлез "Българово" настъпва пътен инцидент между лек автомобил BMW 320 D, с бургаска регистрация, управляван от 38-годишния М. Д. от Камено, и колесен трактор-багер New Holland, управляван от 58-годишния Б. Б. от Камено.

От пътнотранспортното произшествие са пострадали водачът на лекия автомобил – М. Д., който е получил контузни рани по цялото тяло и е настанен за лечение в отделение "Реанимация" в МБАЛ-Бургас с опасност за живота, допълват от агенция "Фокус".

Пострадал е и неговият спътник, возещ се на предната дясна седалка в лекия автомобил – Х. Б., 25-годишен от Камено, който е със счупен десен крак в областта на подбедрицата, настанен за лечение в МБАЛ-Бургас в отделение "Ортопедия".

Причина за пътнотранспортното произшествие е, че водачът на лекия автомобил при десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в правомерно движещия се срещу него багер.

Водещи

Най-четени