Ако ви се обадят и се представят за шефа на "Пирогов" - лъжа е! 25.07 | 11:26

Измамниците искат пари за лечение на пациенти

От Теодора Кокаланова

Зачестяват случаите на телефонни обаждания, в които лица се представят за изпълнителния директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" проф. Стоян Миланов и искат от гражданите пари за лечение на техни близки. 

Изпълнителният директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" проф. Стоян Миланов не се обажда на когото и да било, за да иска средства за лечение на пациенти на болницата, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

В случаите, в които се налага близки на пациенти на спешната болница да заплащат каквото и да било, то това става по надлежния ред на касата на болницата, а лицето, което е платило, получава официален документ за това, подчертаха от "Пирогов".

Ако някой се обади, представяйки се за директора на "Пирогов" проф. Миланов или от негово име и иска пари за каквато и да било форма на лечение на техни близки и познати, нека хората да се обърнат за помощ към компетентните органи от МВР, защото това са телефонни измамници, които злоупотребяват с името на проф. Стоян Миланов, призовават от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов". 

Водещи

Най-четени