Алгафари изригна: Дъбов да извади черните "тефтери" кой как е забогатял 13.10 | 08:34

Той е човекът, който дърпа конците в БСП, посочи PR експертът

От iNews.bg

Пиар експертът Нидал Алгафари изригна срещу Димитър Дъбов. Алгафари го обвини, че той е човекът, който дърпа конците в БСП.

"Всеки в партията по един или друг начин е зависим от него. Той е човекът, който избира председателя на партията. Той избра и Михаил Миков", PR експертът в ефира на bTV.

Алгафари призова Дъбов да извади "черните тефтери", за да станело ясно кой как е забогатял.

"Това е човек, който разрешава да влезе някой или да не влезе в НС на БСП, който може да изгони някого, който стои зад кулисите на всичко", подчерта червеният активист.

Той обаче уточни, че не е напуснал НСП. "Напуснах само партийната ми организация в район Възраждане в София. Направих го, за да подсетя ръководителите на партията по места, че е време да си ходят", посочи Алгафари.

Нидал Алгафари определи изборния резултат на БСП като "катастрофален резил".

Относно предстоящите преговори между ГЕРБ и БСП той уточни, че е трудно да се каже дали ще успеят да се разберат. "Със сигурност, ако искат, ще се договорят. Ако се договорят БСП и ГЕРБ сега, ще си задам въпроса защо бяха тези избори – това можеше да стане и преди. Ако пък не се договорят, ние ще бъдем едно голямо нищо", посочи още той.

Водещи

Най-четени