Алексей Петров знае много за отвличането на Лара Банева 14.03 | 10:37

Истината засягала хора от властта и службите

От Филипа Тодева

Аз знам не малко, тоест бих могъл да бъда полезен, но засега никой не се е обърнал към мен, защото и тук страхът е голям какво ще каза.

Аз ще кажа истината и тя ще засегне хора, които до вчера бяха в управлението, но конкретно ще засегне хора от службите, които и сега работят.

Това заяви бившата барета Алексей Петров във връзка с отвличането на Лара Банева – дъщеря на Евелин Банев – Брендо, предаде агенция "Фокус".

Бившата барета коментира и думите на една от свидетелките по делото срещу него – Донка Митева. Тя го предупредила, че ако още нещо се случи с нейното дете, няма да се размине и на неговото дете.

Отговорът на Петров беше, че на всички деца се случва в момента в държавата и той не разбирал защо трябва да е отговорен за това на кого, какво се случва.

"Ако Господ каже някой ден, че аз трябва да се върна в службите, може и да се погрижа за децата, но сега не съм в тази позиция. Тя казва, каквото са й казали да каже, ако ме обвини, аз ще я съдя за лъжесвидетелство и набедяване”, посочи той.

Алексей Петров коментира също краят на управлението на ГЕРБ - "шоуто приключи по подобаващ начин, доказателство е, че това управление наистина беше един цирк".

"Когато Цветанов говори за мен, той казва: "аз се осмелих да му посегна”, но не казва заради какво, а просто защото съм бил неудобен. Цветан Цветанов трябваше да дойде и да се бори с престъпността. Той в един момент реши, че аз не трябва да съм толкова близък с премиера Борисов, защото на него това му се полага след толкова време”, обясни Петров.

Алексей Петров твърди, че Цветан Цветанов е говорителят на Бойко Борисов, а Бойко Борисов се боял от бившата барета.

Водещи

Най-четени