Арестуваха бияча от дискотеката в Пазарджик 13.06 | 11:49

Охранителят от "Планета Пайнер" фалшифицирал свидетелството си за съдимост

От iNews.bg

Задържан е един от охранителите на дискотека "Планета Пайнер" в Пазарджик, който в ранните часове вчера жестоко преби млад мъж, заради словесни пререкания, съобщи БНР, позовавайки се на местната полиция. 32-годишният Стефан Димитров е със счупен череп и кръвоизлив в мозъка.

Арестуваният 25-годишен охранител е от пазарджишкото село Ивайло. Той се разследва за нанасянето на средна телесна повреда. Инцидентът е станал около 4 часа вчера сутринта. Стефан и семейството му са празнували с приятели рожден ден в дискотеката. След като охранителят ги приканил да си тръгват, последвал въпрос: "Какво каза?" и оттам е започнал конфликтът. 

"Явно охранителят се ядоса , че му задаваме въпрос, тъй като не го разбрахме от силната музика  и започна да блъска мъжът ми", разказа пред "Хоризонт" Спаска - съпругата на Стефан. Нещата обаче не свършили дотук. След като семейството напуснало дискотеката, охранителите подгонили Стефан и на 20-ина от дискотеката ги пребили. В момента мъжът е в тежко състояние в Пазарджишката болница, предстои и операция на мозъка. 

По думите на говорителя на полицията Мирослав Стоянов при проверката са установени множество нарушения в дейността на охранителната фирма, вардеща дискотеката: "Установено е манипулиране на дата на едно от свидетелствата за съдимост на охранител. Материалите от това ще бъдат изпратени в РПУ – Пазарджик и впоследствие докладвани на прокуратурата за евентуално образуване на съдебно производство за подправяне на официален документ."

Водещи

Най-четени