Арман Бабикян за Борисов: Заплашва чрез децата на опонентите си, страхливец е 18.04 | 12:27

"Колко е хубаво Борисов да обяснява, чие дете или жена къде работи... Сещайте се. Всичко това е негово благоволение! Без него въобще не се раждайте ако може", написа депутатът от Изправи се Мутри вън

От iNews.bg

Депутатът от Изправи се Мутри вън - Арман Бабикян, не остана разнодушен след днешния брифинг на Бойко Борисов. Той коментира думите на премиера на стената си във Фейсбук по следния начин:

Колко е хубаво Борисов да обяснява, чие дете или жена къде работи... Сещайте се. Всичко това е негово благоволение! Без него въобще не се раждайте ако може ! Сякаш не той е бил верен член на БКП? Сякаш не той слугуваше на Царя? Беше ли кандидат за депутат от НДСВ? Сякаш не ходеше под нозете на президента Първанов? Посрещаше ли го в къщата си с блага усмивка и смигването " ти играеш лявото, а аз дясното" ? Аз ли управлявах с АБВ? Или търси нещо по - ляво? Аз ли с Атака? Симеонов? НФСБ? Те приличат ли на граждани за европейско развитие? Ще обсъди ли с бившия си Втори влиянието на ДПС? Иска ли разказа на Трайчо Трайков за отношенията му с Москва? Или иска разказа за единствения премиер саботирал държавата си с двама кандидати за Генерален секретар на ООН? Кой връща гюленисти на Ердоган, а носи кученца на Путин?

Страхливците пращат наказателни бригади и обсъждат роднините на другите. Достойните мъже се изправят с лицето си пред народа.

Водещи

Най-четени