Асен Василев отговори на Бойко Борисов: Мафията е в криза 01.09 | 19:30

На брифинг днес Борисов заяви, че „финансовата катастрофа, която е оставена от бившия финансов министър Асен Василев, е непоправима“

От iNews.bg

Г-н Борисов е притеснен от моята финансова политика  – разбирам го,  мафията е в криза и може би ще фалира.  Така бившият министър на финансите Асен Василев отговори на критиките на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. На брифинг днес Борисов заяви, че "финансовата катастрофа, която е оставена от бившия финансов министър Асен Василев, е непоправима".

Във видеообръщение, излъчено на страницата на "Продължаваме Промяната" във Фейсбук, Асен Василев заяви, че  по времето, когато е бил министър, са повишени пенсиите, детските градини са станали безплатни и е спрян корупционният канал на "Капитан Андреево" за отровни храни. 

"Мога да уверя г- Борисов, че като спечелим изборите, ще повишим пенсиите отново, ще повишим минималната работна заплата и всички средства на държавата ще отидат при нейните граждани, както и че  антикорупционната комисия ще заработи и най-накрая ще започне да гони корумпираните ", каза още Асен Василев.  "Не се притеснявайте, мафията ще фалира наистина" , заяви той. 

Водещи

Най-четени