Атракционите се продават като топъл хляб по родното Черноморие 06.07 | 19:30

Вижте кои са най-скъпите и търсени удоволствия

От Теодора Кокаланова

Водните атракции в курорта "Слънчев бряг" отново са номер 1 в разгара на сезона. Чужди туристи се редят на опашка за най-новия атракцион "луда акула" на южния плаж в курорта.

Почитателите на екстремните изживявания споделят, че забавлението трудно може да се опише с думи, човек просто трябва да го опита. 10-минутен екшън в компанията на "лудата акула" струва 20 лева.

Другият любим на туристите атракцион е така наречената "летяща риба", която е на същата цена, но забавлението продължава 15 минути. 

Върху рибата могат да се качат максимум трима души, които буквално летят по вълните с 20 мили в час. Атракционът се тегли от моторница и прави няколко излитания и приводнявания.

Летовниците на южния плаж могат да избират още между традиционния банан, който струва 15 лева за 10 минути и още десетина екстремни забавления като летящи фотьойли и стинг грей.

Сред най-скъпите, но и най-търсени удоволствия в курорта този сезон отново е парасейлингът. Полетът с парашут над вълните струва 60 лева, а приключението продължава 12 минути. Когато се предплати за двама, летовниците ползват 20 % отстъпка, а за трима пакетът спада с 30 лева, предаде в. "Стандарт".

 

Водещи