БСП: Резултати няма да коментираме, броим паралелно във всички секции 04.04 | 21:21

Заплахи, студ, сняг, заплахи, COVID-19 не изплашиха хората, около 50% отидоха да гласуват, каза Свиленски

От iNews.bg

"Първо искам да благодаря на всички български граждани, които в днешния ден излязоха и упражниха своето право на глас, въпреки заплахите за лошо време, сняг, студ, въпреки заплахите от COVID-кризата, която ще ги разболее, ако отидат да гласуват. Не се изплашиха и около над 50% излязоха и упражниха своето право на глас". Това заяви Георги Свиленски, председател на Националния предизборен щаб на БСП, цитиран от Нова телевизия. 

"Искам да благодаря на всички участници в СИК от всички политически сили", каза още Свиленски.

Той обаче заяви, че БСП няма да коментира изборните резултати тази вечер, поради динамиката на социологическите прогнози и  екзитполовете.

 "Ние извършваме пълно паралелно преброяване във всички секции в страната. Резултатите от това паралелно преброяване ще ви бъдат предоставени веднага след като имаме всички протоколи. И се надяваме разбира се, тези резултатите да съвпаднат с тези резултати, които след това ще обяви ЦИК”, каза Свиленски. "Всички коментари относно тези прогнозни екзитполове, оставаме на другите политически партии. Ние ще коментираме истински резултати", заяви още Свиленски. 

Водещи

Най-четени