Бабикян: У нас има абсолютна глухота и липса на чуваемост, независимо колко хора са излезли по площадите 05.11 | 17:40

Членът на Отровното трио даде заявка, че политическата им активност, проявена в протестите срещу властта, трябва да намери своя формат и да се излее в урните, за да прогони Бойко Борисов

От iNews.bg

Акцията ни днес опровергава твърдението, че сме прекратили протестите". Това каза пред БНР Арман Бабикян от т.нар. Отровно трио и уточни, че преди дни като организатори са обявили, че сменят формата и начина на протест, но не, че го спират.

Бабикян даде заявка, че политическата им активност, проявена в протестите срещу властта, трябва да намери своя формат и да се излее в урните, за да прогони Бойко Борисов. 

Той заяви, че властта е делегитимирана заради липса на обществена подкрепа:

"Ако Борисов настоява, да - ще бъде изхвърлен по друг начин от властта". 

Според Бабикян протестите не са успели да постигнат целите си - оставки на премиера и на главния прокурор, защото в България няма чуваемост:

"В цивилизованите страни, към които твърдим, че принадлежим, хората протестират ден, два, месец и съответният министър или премиер подава оставка. У нас има абсолютна глухота и липса на чуваемост, независимо колко хора са излезли по площадите и дали се протестира на четири континента".

Водещи

Най-четени