Балабанов към Борисов: За да сте положили половин милиард километра асфалт, явно слънцето вече изгрява от запад 29.06 | 10:40

Причините да ти кажа "чао" са половин милиард, завърши коментара си Балабанов.

От iNews.bg

Уважаеми г-н обикновен гражданин от Банкя, половин милиард са причините да ти кажа ”чао”. Г-н Борисов, предвидените за изграждане автомагистрали в България са седем на брой, а общата им дължина е 1490 км. За да сте положили половин милиард километра асфалт, явно слънцето вече изгрява от запад. Това коментира в ефира на 7/8 Станислав Балабанов.

Наистина много българи чакаха помощи от държавата. Не ги получиха. Не успяха да кандидатстват дори и за кредит. За сметка на това ББР отпусна 1 млрд. лв. на фирми, близки до Вас. Прав сте за Васил Божков. Влезе по закона Магнитски. Там е, защото дълги години Ви се отчиташе. Какъв по-ясен пример за корупция с търговия за влияние и власт!? Нали така, г-н настоящ политически лидер!?, попита той.

Политическите Ви решения по време на кризата с коронавируса вкараха държавата в невиждан здравен хаос, нищо че използвахте нелепите брифинги за предизборна агитация, докато гушкахте генерала. Ако не ме лъже паметта, нали Вие бяхте го създали, посочи той.

Вчера (в неделя - бел. ред.) се проведоха избори с машини. Видяхте, че не боли. Извинете, сигурно Ви боли от резултата. Но пък това е наистина прекрасно за демокрацията. Евала и за остриетата Ви. Да разчиташ на хора, които те наричат диктатор и продукт на милиционерска среда, е безценно унизително. Мъжкари, наведени в зайчарник.

11 юли наближава.

А причините да ти кажа "чао" са половин милиард, завърши коментара си Балабанов.

 

 

Водещи

Най-четени