Бареков: Ще обърна и другата буза, ако това ще спаси положението в България 31.10 | 10:30

Скоро ще лъсне кой стои зад Баракова, подчерта той

От Теодора Кокаланова

Нас никой не ни търси и се радвам. Не сме искали министерски постове, не сме се въртяли като пумпали тука 30 дни. Ще обърна и другата буза, за да ме ударят по нея, ако това ще спаси положението в България. ДПС трябва да е извън управлението, тя няма място във властта, те са приятни само тогава, когато са в опозиция. Това заяви лидерът на "България без цензура" в студиото на bTV. 

По думите му трябва да има правителство, което да е независимо от ДПС. "По-страшното от това да има правителство на ГЕРБ, е да няма никакво правителство. Не вярвам ГЕРБ да заиграят с ДПС. Не трябва да влизаме в самоцелни безсмислени битки", подчерта Бареков. Според него в момента "малките партии повече подскачат". 

"Това да съм в европарламента не е скриване, не е бягство. На тези избори нямаше победител", каза още Бареков. Относно темата за независимия депутат Ана Баракова лидерът на ББЦ бе категоричен, че Калина Крумова е докарала Ана Баракова като представител на евромайките.

"Това чудо няма необходимите качества, за да е част групата на "България без цензура". Ана Баракова е едно голямо недоразумение на системата. Скоро ще лъсне кой стои зад Баракова", подчерта Бареков. 

Най-четени