Бареков офертира Станишев: Да направим експертно правителство! 28.05 | 11:03

Лидерът на ББЦ скочи на Чуколов - нарече го "наркозависим"

От iNews.bg

Лидерът на "България без цензура" отказа да коментира думите на "наркоманите в парламента". Така той отказа коментар на обидите, които каза по негов адрес депутатът от "Атака" Десислав Чуколов по-рано днес в парламента.

Атакистът го обвини, че купува гласове и че е "капут".

"Не съм гледал коментарите на "Атака" по мой адрес. Бръснех се в момента", каза Бареков в НС.

"Атака" се продадоха няколко пъти на кого ли не. Най-добрият вариант е всички да си ходят. Има нови партии с висок процент. Според мен е логично да бъде уважен вотът на българския народ. Ние ще искаме да си направим нашата кампания, да споделим пред хората нашите виждания. Най-добре е да спечелим парламентарните избори", каза още Бареков.

"А ние сме единственият реален победител в тези избори, защото тръгнахме от нула и имаме 230 000 гласа. Аз съм мъжкар човек. Проститутките, когато започнат да се предлагат на всеки, им пада цената", продължи Бареков.

На въпрос колко струва кампанията на ББЦ, Бареков отвърна: "Колко струва, ще стане ясно като бъде публикувано всичко".

"Ясно искам да заявя, че с ГЕРБ никога няма да вляза в коалиция, тъй като ще ми се разпадне партията - ще си тръгне Ангел Славчев, както и останалите хора, които ме подкрепят. За мен г-н Борисов се провали. Към този момент най-нормалната партия е БСП. Това е най-демократичната партия. Старите муцуни в тази партия обаче трябва да се измитат от там", каза Бареков, който даде заявка, че при едни нови избори може да се коалира с БСП.

Водещи

Най-четени