Бареков ще се пробва на евроизборите 28.09 | 12:43

Лансира идея за връщане на казармата - основно в строя ще вкарва ромите

От Филипа Тодева

Изпълнителният директор на TV7 и News7 Николай Бареков заяви, че ще участва в евроизборите, защото вече няма друг избор. Той призова Борисов и Станишев да направят същото.

Бареков прогнозира, че ако народът не го подкрепи, твърдите ядра на ГЕРБ, БСП и ДПС, които знаят как се купуват гласове, ще го смачкат на евроизборите. Той подчерта, че в неговата партия няма да има стари муцуни и посочи, че ще работи с неправителствените сектори. По време на турнето "България без цензура" ще се запознае с проблемите на хората, каза той в предаването "Факторът Кошлуков".

За идеята да бъде върната казармата Бареков обясни, че това няма да е старата комунистическа казарма, а ще е нова форма на трудова и образователна повинност. До обяд всички пълнолетни с основно или под основно образование ще учат, за да си вземат за 1 година средно специално образование. Това са са основно български роми – тези хора на 20 години остават десоциализирани, не могат да си намерят работа, а на 30 вече са загубили трудови навици. След обяд ще работят, вечерта ще имат проверка и ще се върнат в домовете си, допълни Бареков. Унищожавайки българската армия, ние унищожихме държавността. "Един мъж става мъж, когато се научи да борави с оръжие. Не може на 30 години един мъж да живее при майка си. Ще ги учат на ред, дисциплина, да държат автомата и да маршируват. За 3 месеца на никого няма да навреди", заключи той.

Освен това Бареков алармира, че окръжно до кметове и общински съветници на ГЕРБ е изпратила варненската структура на партията с изрична забрана за участие в предавания на TV7.

Ограничения за гостите налагала и bTV, която забранила участие на Бареков в предаването на Росен Петров.

Бареков обясни, че е спрял Борисов преди изборите с репортажа си от Костинброд. Той изрази опасенията си, че сега собственикът на печатницата може да се окаже главният виновник, но подчерта, че има хора и в Министерския съвет, и в президентството, които са знаели какво се случва. Самият той подкрепял бившия премиер, докато Борисов работел за народа. Когато се сдоби с властта и започна да не чува хората, се разочаровах от него, допълни гостът.

TV7 може да е допуснала техническа грешка при отразяването на първите протести през пролетта, но тя не е била политическа, категоричен е бившият изпълнителен директор. Той припомни, че в този ден вандали счупиха SNG-то на телевизията и така провалиха живите включвания от площада. Същия ден той самият се намирал в центъра на Благоевград, където е бил водещ на живо предаване: там бях замерван с презервативи, не знаех какво се случва в София, допълни Бареков.

Водещи

Най-четени