Барът на ЛГБТ общността в Бургас превръща в ад живота на на цял блок ВИДЕО 23.06 | 08:40

„Не мога да ви опиша какъв кошмар е! В петък и събота, когато работят, не може да се спи. Ние и нашите деца стават свидетели не само на среднощни разправии, а и на крайно нелицеприятни сцени от интимно естество между хора от един пол“, гневят се един от живущите

От iNews.bg

Гей бар превърна в кошмар нощите на 10-ина семейства, живущи в кооперацията на ул."Митрополит Симеон" 3 в Бургас. Шумово тероризираните съседи се обърнаха до местния сайт на колегте от Флагман.бг, за да дадат гласност на проблема и призоваха Община Бургас да отнеме разрешителното на заведението, за да могат най-после да си поспят спокойно.

Нощен клуб "Хамелеон", който е посочен в търсачката на гугъл като единственото гостоприемно място за ЛГБТ общността в Бургас, се помещава в приземния етаж на сградата на "Транстрой".

Дворът, който използва, е залепен за прозорците на жилищната кооперация на ул."Митрополит Симеон" – отстоянието е едва 2-3 метра.

"Не мога да ви опиша какъв кошмар е! В петък и събота, когато работят, не може да се спи. Ние и нашите деца стават свидетели не само на среднощни разправии, а и на крайно нелицеприятни сцени от интимно естество между хора от един пол", гневят се живущите.

На това място, под прозорците на кооперацията, стават страшни сцени всеки уикенд

Един от собствениците на апартаменти в сградата – Станислав Малев е внесъл жалба в Общинския съвет на Бургас. "Шум от бара почти не се чува, но навън е страшно, защото се събират на големи групи и са буквално под спалните ни. Дано бъдем чути от общинските съветници. Опитахме вече всичко", разочарован бе Станислав Малев.

Жалбата ще бъде разгледана на постоянните комисии към Общинския съвет на Бургас тази седмица. Флагман.бг ще проследи какво ще се случи и дали местните парламентаристи ще вземат становище по този казус.

Според съкооператорите от ул."Митрополит Симеон" 3 барът работил от две години. Заведението е брандирано с цветовете на дъгата, а справка във фейсбук страницата показва, че там гостуват известни гей артисти.

Водещи