Без жертви приключи драмата във Варна 22.03 | 16:32

Полицаи са извели мъжа, който се барикадира в дома си и заплаши, че ще се самоубие

От Цанка Донкова

Варненецът, който се барикадира в дома си и заплаши, че ще скочи през терасата, е бил изведен от дома си невредим. Драмата на варненската улица "Цани Гинчев" е приключила за щастие без жертва, съобщава регионалният сайт Petel.bg.

Самата операция e започнала, след като пожарникари са влезли в дома на мъжа, който се казва Валентин, през балкона. Той се е съгласил да ги пусне, след като е разговарял със свои приятели. С помощта на автовишка представители на Службата за пожарна безопасност и защита на населението са стигнали до дома на 30-годишния варненец.

Не е ясно по каква причина в дома му не е могло да се влезе през вратата. Една от версиите е, че буйстващият варненец е счупил ключа си в ключалката. Малко по-рано той е поискал да се увери, че пожарникарите са на място. 

След намеса и на полицията мъжът сам е слязъл по стълбите. Лелята на Валентин, която първа е установила контакт с него, коментира, че нещо е пречупило младия мъж, но още не се знае какво точно. Тепърва мотивите на варненеца, който буйства от дни и заплаши, че ще се самоубие, ще бъдат изяснявани с психолог. 

6 часа продължи драмата на варненската улица "Цани Гинчев"

Водещи

Най-четени