Бездомни кучетa нахапаха онкоболна жена 14.04 | 12:45

Глутницата, нападнала жената, когато се прибирала от химиотерапия

От iNews.bg

Поредна атака на бездомните кучета срещу възрастна жена. Глутница кучета нахапа онкоболна жена в Кюстендил, когато се е прибирала от химиотерапия, информира в. "Монитор".

65-годишната Людмила Стоянова се прибирала след процедурата с автобус от София. Жената слязла от превозното средство и изведнъж зад един от блоковете изскочили 5 кучета, които започнали да лаят по нея.

Тя спряла, но въпреки това едно от тях я захапало зверски по крака.

"Усетих страшна болка и после рукна кръв. Успях да ги прогоня с чантата си. Наоколо имаше хора, но никой не ми помогна”, обясни пострадалата жена. Веднага тя потърсила медицинска помощ и ѝ била направена инжекция.

"Недоумявам защо никой от живеещите в този район не е подал сигнал до общината, за да вземат кучетата. Те могат да нападнат и някое дете и да стане нещо още по-сериозно", разказва Людмила. Тя няма да съди общината, но се зарече днес да се обади, за да приберат опасните псета.

Въпреки че има приют за бездомни кучета, преди няколко месеца и друга жена беше нахапана в центъра на Кюстендил. Тогава тя заведе дело срещу кметството и го спечели.

Водещи

Най-четени