Бившата приятелка на прокурорското синче от Перник показа СНИМКА - мачкал я е с бой и забрани 15.09 | 08:23

Не ми даваше да нося дрехите си, не ми даваше да излизам от дома си след 18:00 часа, не ми даваше да имам приятелки, не ми даваше да разговарям със семейството си. Аз се съгласявах на тези неща, защото доста добре ме манипулираше, проплака Боряна Рангелова

От iNews.bg

"Поради множеството постове с недостоверна информация относно моята личност , не можах да остана безучастна и безгласна. Всички вие, които публикувате сегашните ми снимки, в които съм усмихната, след като преминах през всичко това и останах цяла, всички вие, които публикувате и другите ми снимки, които притежава само лицето Васил Михайлов, искрено ви пожелавам никога да не живеете така, както живях аз, защото много от вас не биха издържали и секунда така, както аз съм живяла 2 години."

Това написа в своя Фейсбук профил приятелката на Васил Михайлов - Боряна Рангелова.

"Никога през живота си не съм изневерявала на Васил Михайлов, отношенията ни с него бяха доста конфликтни още от самото начало. Мога да кажа, че обичах този човек и всячески се опитвах да му покажа правилния път и се надявах да се поправи. Конфликтите помежду ни се пораждаха от забраните, които той ми поставяше.

Не ми даваше да нося дрехите си, не ми даваше да излизам от дома си след 18:00 часа, не ми даваше да имам приятелки, не ми даваше да разговарям със семейството си. Аз се съгласявах на тези неща, защото доста добре ме манипулираше, че никой друг не ме обича толкова колкото той.

Васил Михайлов ми е посягал многократно, заплашвал е семейството ми и мен, когато се караме, а след това горещо съжаляваше. И аз винаги му прощавах", разказва за връзката си с прокурорското синче Боряна.

Според 20-годишното момиче тя приключила взаимоотношенията си с него, когато мярката му за неотклонение била изменена от съда. Той обаче посочил нейния адрес за изтърпяване на наказанието.

"3 седмици след раздялата ни те щяха да го докарат в дома ми. Не ми се мисли какво щеше да ми се случи, ако отново го бях допуснала", твърди Боряна, приятелката на прокурорския син Васил Михайлов, пред пернишкия сайт "Мироглед".

Освен на нея, Михайлов посягал също и на малката си сестра и майка си, казва още Боряна.

Прокуратурата ще поиска отново прокурорският син от Перник Васил Михайлов да бъде задържан. Причина за това е ново обвинение за 4 закани за убийство и нанесен побой над приятелката му.

Междувременно защитата на Михайлов заяви, че не е изключено да поискат отвод на прокурора от Софийската районна прокуратура заради "притеснителни обстоятелства”.

"Смятам, че е налице едно влечение професионално или от друго естество, което аз не мога да обясня,  поведението на този прокурор е тревожно. Също така обезпокоително за мен и семейство на Васил е, че от близо 200 прокурори, които са ангажирани в СРП, странно, но случайният подбор определя един и същ обвинител, по които протичат преписките на Васил Михайлов”, каза Любомир Таков, адвокат на Васил Михайлов.

Водещи

Най-четени