Бизнесмен, който пропя срещу Митьо очите, припадна в съда! Бърза помощ се намеси 26.05 | 14:00

Бизнесменът от Несебър Йордан Йорданов - известен като хотелиер и собственик на хазартен бизнес, припадна по време на разпит в Специализирания наказателен съд

От iNews.bg

Бизнесменът от Несебър Йордан Йорданов - известен като хотелиер и собственик на хазартен бизнес, припадна по време на разпит в Специализирания наказателен съд.

Той се яви като основен свидетел и частен обвинител по делото срещу групата на Димитър Желязков-Митьо Очите, предават колегите от Флагман.бг от съдебната зала.

Адвокати успяха да хванат Йорданов, преди да се строполи - те усетиха, че му прилошава, губи говор и краката му се подкосяват. След като бе донесена вода, той успя бързо да се съвземе. Заседанието обаче бе прекъснато.

Веднага бе извикана линейка. Медицинският екип потвърди, че Йордан Йорданов е добре.

Хотелиерът, известен и като Данчо Паркета, обаче е заявил пред съдебния състав, че не е в състояние да продължи с разпита. Затова и делото бе отложено за сряда.

Самият Димитър Желязков реагира бързо, след като Йорданов припадна. Митьо Очите скочи и призова да се помогне на процесния му опонент. После той лично попита Йорданов как е. Бизнесменът му отговори, че е добре. Митьо Очите продължава да е с мярка за неотклонение "задържане под стража".

Йордан Йорданов е на близо 70 г. Днес той колабира в началото на показанията си. Съдът прецени, че утре разпитът му би могъл да продължи

Водещи

Най-четени