Блъснаха двама души на 2 пешеходни пътеки 20.05 | 11:22

Инцидентите са станали в Благоевград и Петрич

От iNews.bg

Двама пешеходци пострадаха на зебри, пометени от автомобили. За щастие и двамата са се разминали без тежки травми и сериозни наранявания.

20-годишната възпитаничка на Югозападния университет С. К. от гърменското село Дебрен е блъсната на "зебра" в Благоевград. Инцидентът е станал в понеделник около 20.10 часа на кръстовището на улиците "Славянска" и "Дойран".

Върху нея връхлетял лек автомобил, управляван от 43-годишния благоевградчанин Р. Х. Вследствие на удара пешеходката е получила натъртвания в областта на левия крак.

Закарана е в Спешно - приемно отделение на МБАЛ – Благоевград. След извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача е отрицателна.

Подобен инцидент се случи и на улица "Рокфелер" в Пертич към 21.30 часа, също в понеделник. Лек автомобил, с неустановен към момента марка шофьор, се движел към улица "Свобода" и отнесъл пресичащия по обозначена пешеходна пътека 47-годишен петричанин М. П. След сблъсъка шофьорът избягал от мястото на произшествието. Полицията го издирва.

Пострадалият мъж е с фрактура на левия глезен. След извършен медицински преглед в местната болница е освободен за домашно лечение.

По случая е образувано досъдебно производство, предаде "Стандарт".

Водещи

Най-четени