Бобева: Работим докрай! Готови сме по всяко време да си тръгнем 10.06 | 12:04

Вицепремиерът прогнозира, че днес ще стане ясно с колко време разполага кабинетът

От iNews.bg

Готови сме по всяко време да си тръгнем от позициите, които заемаме. Това каза вицепремиерът Даниела Бобева в коментар за евентуални промени в кабинета "Орешарски".

Министърът, отговарящ за инвестициите, прогнозира, че днес ще стане ясно с колко време разполага този кабинет. "Колкото и да е, работим докрай", закани се вицепремиерът.

Бобева отбеляза, че в професионален план ще бъде много доволна, ако утре бъде приет Законът за защита на потребителите за създаването на нови секторни и извънсъдебни органи за защита на потребителите, както и Законът за туризма с мерки за намаляване на административната тежест. Към постиженията на това управление тя добави промените в Закона за устройство на територията.

По думите ѝ това правителство не е успяло да направи Закона за управление на държавните предприятия поради липса на физическо време.

Предстои вот в НС по финансовите въпроси, както знаем, той е безсмислен, но ако трябва да признаем финансова област, в която можехме и повече да направим, това е в управлението на държавните предприятия, призна Бобева.

Най-четени