Бой пред дискотека в Пазарджик завърши със счупен череп 12.06 | 20:01

Охранител искарал млад мъж извън заведението и го пребил жестоко

От iNews.bg

Млад мъж е бил пребит от охранители пред дискотека в Пазарджик рано тази сутрин. Човекът е настанен в болница със счупен череп и мозъчен кръвоизлив. Инцидентът е станал в ранните часове тази сутрин. Свидетел на побоя е била и съпругата на пострадалия, съобщава бТВ. От полицията в Пазарджик вече са образували досъдебно производство. Все още обаче не е установено кой точно е нападнал мъжа.

Побоят е станал след като охранител се приближил до компанията на пострадалия Стефан Димитров, който заедно със съпругата си и техните кумове празнували рожден ден. Казал им, че заведението вече затваря. Димитров разказва, че не е чул какво е казал охранителят и го е помолил да повтори. В този момент обаче той му е налетял на бой, а след това е бил изкаран навън и пребит. Само бързата намеса на лекарския екип е спасила живота на младия мъж.

От охранителната фирма потвърждават, че инцидентът е станал извън дискотеката. Ако има виновен охранител, той ще си понесе последствията. От полицията пък обясняват, че тепърва ще проверяват записите от видеокамерите, а вече са разпитани всички свидетели на побоя.

Водещи