Бойко Борисов за Кирил Петков: Да се скрие! (ВИДЕО) 17.12 | 10:57

Той бе на среща с ГЕРБ - младежи във Варна

От Ани Романова

"Вече втора година нито една европейска програма не е отворена. Средствата, които очаквахме от плана за развитие, ги няма. Това, което можем ясно да направим в съпоставка - по наше време се изграждаха инфраструктурни проекти, за което благодарим на г-н Борисов. Варна е град, който винаги е генерирал положителна младежка енеиргия. Гордеем се с нашите 6 университета", каза кметът на Варна Иван Портних при откриването на събитие в курорта "Св. Св. Константин и Елена".

Бойко Борисов е във Варна, в курорта Св. св. Константин и Елена, където се провежда зимен университет на Младежи-ГЕРБ. Събрали са се 150 млади хора от цялата страна.

"За последните 30 г. е имало 24 правителства и са са изтеглили 37 млрд. лв. дълг. Ние сега ще изтеглим 38 млрд. лв. И ще продължим да плащаме тази сметка дълго. Икономиката на страната ще се свие с 4%. Те са сравними единствено със световната криза през 2009 г. и с ковид кризата и с голяма икономическа криза преди години", заяви депутатът Делян Добрев, който също присъства на събитието.

"Единственото нещо, което трябва да направи Кирил Петков, е да се скрие. Единственият лидер в българския политически живот седи тук на тази маса. Решението за военната помощ за Украйна дойде от ГЕРБ и от Бойко Борисов. В предишния парламент това беше невъзможно. Всички напъни на ДБ се разбиваха", поясни Даниел Митов - Единествено ГЕРБ доведе до това България да вземе решение да диверсифицира доставките на газ, да не зависими само от Русия.

Най-четени