Бойко Борисов за пореден път пренебрегна парламента 01.04 | 16:02

Лидерът на ГЕРБ не се яви пред депутатите от комисията за Петното

От iNews.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пренебрегна парламента и не се яви пред депутатите от комисията, която нищи данните за негови срещи с криминалната фигура Бисер Миланов - Петното.

На предишното си заседание народните представители изслушаха Бисер Миланов - Петното, който потвърди, че се е срещал с експремиера. Анкетната комисия изпрати покана до Бойко Борисов, но той за пореден път отказа да даде обяснения имал ли е срещи и давал ли е пари на хора от криминалния контингент.

Пред депутатите не дойде и друг представител на ГЕРБ – Пламен Нунев. Според разследването Борисов е използвал именно услугите на Пламен Нунев, за да предложи адвокат на Петното. Председателят на временната комисия Сияна Фудулова обясни, че ще направят последен опит и ще поканят на разпит отново всички, които не са се явили до момента. 

Поканените за изслушване по случая с Христо Бисеров също не са се явили, уточни още Фудулова. До Христо Бисеров и сина му също ще бъде изпратена още една покана. Следващото заседание на комисията, което вероятно ще бъде и последно, ще се проведе след седмица, информира NEWS7.

Водещи

Най-четени