Бойко: Видяхте колко сладко спинкам, а така правят хората с чиста съвест (ВИДЕО) 20.06 | 14:00

Премиерът Бойко Борисов участва в среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Стара Загора. Заедно с министър-председателя са спортният министър Красен Кралев, финансовият министър Владислав Горанов, вицепремиерът Томислав Дончев и кметовете на Бургас Димитър Николов и Стара Загора Живко Тодоров

От iNews.bg

Премиерът Бойко Борисов участва в среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Стара Загора. Заедно с министър-председателя са спортният министър Красен Кралев, финансовият министър Владислав Горанов, вицепремиерът Томислав Дончев и кметовете на Бургас Димитър Николов и Стара Загора Живко Тодоров.

На областния управител на ГЕРБ в Стара Загора ще бъде наложена глоба. Причината е, че не е спазена заповедта на премиера и са допуснати повече хора. 

"Но пък имаме маски и дезинфектант, така че надявам се да няма проблеми, защото знам, че много журналисти ще го отразят". Това стана ясно от думите на водещия - кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

"Много желаещи имаше, но ако ги сложим през стол, медиите ще напишат, че е много рехаво. Затова решихме, че е по-добре да ги глобиме", обясни Борисов. В своето представяне кметът на Стара Загора пожела на Борисов да не се поддава на манипулации и да продължава смело напред.

От своя страна пък премиерът заяви: "Нали знаете, че има една приказка - щом спиш добре, значи имаш чиста съвест. Нали виждате колко сладко спинкам".

Пожелавам му да е жив и здрав, да не се поддава на манипулации и на хора, които искат да го саботират и да дойдат на власт на всяка цена", повтори Тодоров.

ВИЖТЕ ВСИЧКО ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО НА БОЙКО В СТАРА ЗАГОРА ТУК И ТУК

Водещи

Най-четени