Бомбата под тепетата Дани Каназирева: Може преброяването на бюлетините да не е честно 27.10 | 20:48

Обичам града си и гласувах за едно ново, различно управление, с едно много повече уважение, възпитание, професионализъм, бързи темпове на работа, емоционална е Каназирева

От iNews.bg

Изненадващият кандидат в Пловдив, който отива на балотаж, засега, според несигурни екзитполове - Дани Каназирева, направи емоционално изказване. Русата дама, лидер на Съюз за Пловдив", е с около 20 процента от гласовете в Пловдив, ако се вярва на данните на "Маркет линкс" и "Тренд" и на 3 ноември ще се изправи срещу Здарвко Димитров от ГЕРБ.

Ето го мнението на Каназирева:

Скъпи приятели, идва най-важният момент, броенето на бюлетините! Ако имаме честно преброяване, категорично ние сме на балотаж! Ние нямаме нито един купен глас, нито корпоративен вот, и доказахме, че може да печелиш подкрепа и по честен начин. Благодаря ви за куража и силата, които не спряхте да ми давате през цялото време! Гордея се с града си каквото и да се случи, дали на финала ще съм втора или трета.

Обичам града си и гласувах за едно ново, различно управление, с едно много повече уважение, възпитание, професионализъм, бързи темпове на работа. Управление отворено към хората, без надменност, без самозабравяне, в неговия чист европейски смисъл, а той е в близост и услуга на хората. Вярвам в града си и знам, че Пловдив може да бъде наистина различният град. Град, който винаги в историята е променял и влияел върху процеси и се надявам тук, за първи път, да направим пробив в тази овехтяла партийна система в България.

Въпреки медийната пропаганда срещу мен, запазих уважението си срещу всеки от опонентите си, и така ще бъде и занапред.

Ако успеем, това няма да е мой, а ще бъде изцяло ваш успех!

Водещи

Най-четени