Борислава Борисова е новият зам.-кмет по хуманитарни дейности в Община Видин 20.02 | 19:15

Видин трябва да се раздели с имиджа си на град със затихващи функции

От Деляна Петкова

Кметът на Видин Герго Гергов представи  своя нов заместник по хуманитарните дейности и социална политика в общината. Това е Борислава Борисова, съобщиха от общината.

Тя е родена на 19 април 1963 г. във Видин. Завършила е ПМГ "Екзарх Антим I”, а след това и Висшия педагогически институт в Шумен със специалност "математика”.

От 1981 до 1999 година Борисова работи като преподавател по математика във видински училища. От 1996 година започва да се занимава и със собствен бизнес.

От началото на тази година Борисова е директор на ОП "Пазари и паркинги” – Видин.

"Искам да благодаря на кмета на Община Видин -  Герго Гергов за доверието, което ми възлага. Приемам новата си позиция с цялата отговорност, която изисква този важен ресор в общината. За мен много важен елемент за постигане на поставените цели са добрите взаимоотношения в екипа", коментира самата Борисова при представянето си.

Ще разчитам на хората, с които ежедневно ще работя, те също могат да разчитат на моята подкрепа за разрешаването на всеки проблем, коментира още тя.

Целта ни е да изведем Видин от незавидното място в класациите, като за това се надяваме и на раздвижване в сферите на туризма, културата, младежките и спортните дейности и привличане на европейски пари по нови проекти, смята новият зам.-кмет.

"Видин може и трябва да се раздели с имиджа си на град със затихващи функции и да заеме достойна позиция в картата на България",. Така определи своите намерения Борисова.

Водещи

Най-четени