Борисов: Мирослава беше убита от нейни близки 12.01 | 16:13

Откриха трупа на изчезналото преди два месеца момиче от Перник

От Деляна Петкова

Разследването потвърди, че 18-годишната Мирослава от Перник е била убита от нейни близки. Такъв коментар направи премиерът Бойко Борисов, цитиран от Агенция "Фокус".

"Два месеца работиха службите, и МВР, по цяла нощ, по това отвличане в Перник. Така, както и предполагах, то е с фатален край и най-близките хора там са искали да вземат пари", беше коментарът на премиера по случая. Той допълни, че съжалява, че от близките на Мирослава са били изговорени такива неща по адрес на МВР.

"Това момиче още същата вечер са го удушили, но вече ги задържахме, отидоха и показаха къде са го заровили", обясни още Борисов.

iNews припомня, че днес беше открит трупът на изчезналата преди 2 месеца Мирослава Николова от Перник. Двама души са задържани като съпричасни по случая, разкри МВР. Единият от тях се самоуби пред очите на полицаите, отишли на повторен оглед в дома му.

Момичето изчезна на 7 ноември 2011 година след тренировка по таекуон-до в зала, близо до дома ѝ. Според близките тя е била отвлечена с цел искане на откуп, а в случая е замесена и полицията. Сред версиите за изчезването на Мирослава, лансирани от полицаите, бяха и че тя е избягала от семейството си в чужбина.

Водещи

Най-четени