Борисов: Президентът е направил сценария за всичко 16.07 | 20:44

ДПС отново се събраха с БСП, казва още премиерът

От iNews.bg

Румен Радев е сценарист на всичко, така че знае повече от мен, коментира премиерът Бойко Борисов, който пристигна в Пловдив в четвъртък вечер, час след като коментар там направи и държавният глава, предаде репортер на БГНЕС.

Премиерът посочи, че президентът е сценарист на антиправителствените протести, които се провеждат от осем дни насам всеки ден на жълтите павета в София, а също така и в редица градове на страната.

Описвайки се като най-опитният политик, най-много избиран от народа, Борисов коментира отговорността на правителството и коалиционните партньори да не се "цепи” държавата точно сега, защото идните месеци до декември светът ще влезе в тежка криза.

"ГЕРБ е най-голямата партия. Как не познават Шиши? А когато даваха подкрепа за ДПС, президентът Радев познаваше ли го? Да каже коя обществена поръчка! И да видим при БСП, когато са били на власт, какво са получили ДПС”, коментира Борисов в отговор на думите на Радев по-рано каза: "Друг е давал – в случая министър-председателят Борисов, огромни обществени поръчки за милиарди тъкмо на "Шиши"”.

Да каже кой са и веднага да се направи пълна проверка, заяви премиерът Борисов.

В заключение министър-председателят каза, че ДПС отново са се събрали с БСП. 

Водещи

Най-четени