Борисов: Рашков, незабавно се извини! 04.11 | 13:30

Лидерът на ГЕРБ отново повтори за всички кризи - здравна, икономическа, образователна, в която Радев и правителствата му вкараха България

От iNews.bg

"Когато Радев и партийките видят, че губят, защото всички социологически агенции, дават голямо предимство на ГЕРБ, излиза Бойко Рашков и казва, че съм собственик на банка. Как съм собственик на банка, всички банка минават стрес тестове и се проверяват от ЕЦБ, защото сме в ЕС. Кажете с кой собственик на банка съм бил съдружник. Да каже банката, може да е международна, защото тогава може и те да го съдят за много пари. Аз банка нямам. Как да се защитя, без да й е казал името", попита Борисов.

"Да каже днес незабавно името, за да изляза и да си потърся правата и да заведа дело. Лъжите му са безкрайни. Каймата, която съм поръчал може да е свършила", припомни бившият премиер за други измислици, ръсени от Бойко Рашков по негов адрес.

Лидерът на ГЕРБ отново повтори за всички кризи - здравна, икономическа, образователна, в която Радев и правителствата му вкараха България.

"А каза ли същия този човек 1,8 млрд. лв нов дълг къде отива? Нали бяха събрали огромни пари, защо теглят заеми. Това си е просто една поръчка на Радев, защото губят. От ДПС се уплашиха и сега започнаха пак само срещу ГЕРБ, защото виждат, че много дръпнахме. Това е проблемът", негодува Бойко Борисов.

"Все по-видимо става, че министърът на вътрешните работи се намира в едно сложно психологическо състояние, има когнитивни проблеми, т. нар. мозъчна мъгла, които се проявяват като постковиден синдром или злоупотреба с алкохол или друго. Системното злоупотребяване на Радев с този човек, който вместо да получи помощ, се използва в кампанията по такъв начин, е крайно неморално. Злоупотребата с подобни хора е доста неморално", коментира на брифинга Тома Биков от ГЕРБ.

"Заради подобни като Рашков хора Радев ще загуби изборите, а хората все повече започват да се плашат. Това с банката е върха на наглостта. И очаквам да я чуем, за да мога да се защитя", допълни Борисов.

Папи Ханс има две песни страхотни, аз ги слушам с удоволствие. "Да си знаел" например. Това коментира бившият премиер Бойко Борисов на брифинг.

"Нямам нито къща в Барселона, нито искам да коментирал какво е казвала Ивайло Бакалова", добави той на въпрос на твърдения на Бакалова за извънбрачно дете на Борисов и призив да прави тест за бащинство.

"Имам съмнение кой е снимал в спалнята ми. Имам желание да разкрия кой е снимал. Наслагали са тези неща, когато ме е нямало. Грешката й е, че е снимала, когато съм бил там. Но не е била само тя, затова не искам да обвиня несправедливо някой", коментира лидерът на ГЕРБ на въпрос коя е Мата Хари, която е снимала в спалнята му.

"Рашков не ме интересува. Неговата цел е да отклони вниманието. Младен Маринов си го избират в София област с огромно мнозинство. Мен ме интересува какво мислят хората. За мен е важно какво мисли народът. Като ме питате така, народът ще е наясно и ще мога да отговоря. Чакам да отидете да питате коя е банката. Може да ме карате и тест за майчинство да правя. Светът вече се раздели на тази тема. Знаете ли колко трудно се прави тест за бащинство на тази възраст", пошегува се Борисов.

"Едни сме си патили. Като сме били глупави, след това си понасяме шамарите, защото сме се доверили. Сигурен съм, че на всеки един от нас това се е случило", каза още той.

Водещи

Най-четени