Борисов в компанията на Пашата, Големия Маргин и Венци Стефанов 19.11 | 17:49

„Господин Бойко Борисов е СИК-аджия“, твърди Бареков

От Филипа Тодева

Лидерът на движение "България без цензура" Николай Бареков представи още снимки, доказващи връзки на Бойко Борисов със силовата групировка СИК. На тях експремиерът е заснет в компанията на Румен Николов-Пашата, Красимир Маринов-Големия Маргин, президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов.

От снимките ясно личи, че са правени по време на събития, организирани от СИК, тъй като се виждат балони с логото на компанията. "Борисов присъства на тези сбирки в качеството си на член на тази организация", категоричен бе Бареков, като подчерта, че "Господин Бойко Борисов е СИК-аджия". Лидерът на "България без цензура" обясни, че снимките са взети от интернет и са част от поредица, която разказва за живота на ъндърграунда.

Бареков заяви още, че президентът има абсолютно основание да допусне членовете на движението му на заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС).

"Ако това не се случи, ние ще окупираме президентската институция и ще допускаме само тези политически сили, които смятаме, че можем да допуснем", закани се той.

"Няма да допуснем участието в КСНС на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Ще легнем с телата си, за да не ги допуснем. Ще дадем сериозен отпор и на Станишев, и Доган. Те ще бъдат освиркани, ще чуят за себе си истината и ако успеят да влязат - ще влязат. Ще пуснем "Атака", защото те не са участвали във властта. И Плевнелиев няма да спираме, защото е домакин, но член на СИК и човек с четири обвинения да влизат в президентството и да разсъждават за националната сигурност, е цинизъм", категоричен бе лидерът на "България без цензура".

Николай Бареков коментира и искането на лидера на "България на гражданите" Меглена Кунева да се проверят личните му сметки и тези на "България без цензура".

"Готов съм да бъда проверен от НАП. Моите сметки са в български банки и с парите от тези сметки няма да финансирам личното си благоденствие и семейството ми. Тези пари са дошли от заплатите ми в две големи български телевизии. Бил съм член и в големи български бордове. За разлика от Кунева не съм бил политическо лице, но съм обявил, че съм готов да бъда в операция "Чисти ръце". Аз ще бъда първият проверен, няма никакъв проблем.  Ние се финансираме с пари от легитимни частни източници. Ние призоваваме такива като Кунева да спрат да харчат парите на гражданите", каза още той.

Водещи

Най-четени