Борисов и чистачките - първите мераклии за работа в НС 02.06 | 09:06

Лидерът на ГЕРБ нямал ресторанти, нито кафенета, нито пък излишни харчове

От iNews.bg

"Аз идвам най-рано – с чистачките." Тази констатация направи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в ефира на Нова телевизия, обяснявайки твърденията на председателя на парламента Михаил Миков, че Борисов не ходи редовно на работа.

"Михаил Миков сигурно пак е бил в недобро състояние след вечерен... Но да не ги обиждаме", спря се Борисов.

Той се изяви като гадател и предвеща: "Ще дойдат изборите наесен поради една причина – не че ГЕРБ ще ги предизвика или някой може да ги предизвика, ще дойдат, когато дойде времето да се прави новият бюджет. С една дума тези "сладури" тогава ще искат да дойде някой да им обере тези негативи", добави Бойко Борисов.

Той коментира и кафето в Кърджали с лидера на ДПС Лютви Местан, като подчерта, че срещата в Кърджали е имала една-единствена цел – "да успокои напрежението след няколко изказвания на политически лидери, че Кърджали е мястото на раздора и оттам биха могли да тръгнат някакви проблеми."

"И ние дадохме възможност на мюсюлманите и християните, които са в двете партии, да видят, че противниците са ни на политическо ниво, не на хората", заключи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Сега ми мина данъчната ревизия. Живея в Банкя в къщата, която имам от едно време. Няма да мръдна оттам. Нямам ресторанти, нямам кафенета. Нямам чак такива харчове", обясни бившият премиер.

Водещи