Борисов инспектира магистрала Хемус (ВИДЕО) 25.04 | 10:50

Премиерът разбра, че много мюсюлмани не са на работа по строежа, защото са пуснати да отбележат рамазана

От iNews.bg

Бойко Борисов отново яхна мощния си джип и тръгна из страната на инспекции. Тази сутрин премиерът отиде да види как върви участъкът от аутобана между Бухово и Белокопитово и научи, че магистралата между Ловеч и Плевен скоро почва реално да се изгражда.

С министър-председателят в колата бе и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството - Николай Нанков. Той информира Бойко, че много от работниците сега не са на линия, защото са мюсюлмани и са пуснати да празнуват Рамазана.

В един момент Борисов спря джипа, за да поговори със строител. Човекът обаче бе без маска и си чу: Слагай си бързо маската, задължително е". "Не си ги слагат, щото е топло в кабините на камионите", каза премиерът на Нанков.

Борисов явно бе много доволен от видяното на АМ Хемус, защото посочи, че трябва да снима и да показва на внуците си какво се извършва.

"Петя Аврамова ме е жал да я разхождам из пръстта, но теб ще те пратя да потичаш като регулировчик отпред. Петя е възпитана жена, умна жена, съвестно ми е да я разкарвам".

"На мен не ми пречи и да потичам, щом се налага", отвърна на премиера Николай Нанков.

ГЛЕДАЙТЕ ИНСПЕКЦИЯТА ТУК

Водещи

Най-четени