Борисов на разпит в полицията и култови обяснения ВИДЕО 06.01 | 13:54

"Никога не съм притежавал нито кюлчета, нито съм купувал"

От iNews.bg

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов е на разпит в Главна дирекция "Национална полиция", това потвърди в кулоарите на парламента вътрешният министър Бойко Рашков.

Няколко минути по-късно от профила на Борисов във фейсбук беше показано на живо как той излиза от полицията, но на въпрос от медиите за какво е бил разпитът, той бе лаконичен:

"За това как съм успял да държа доходите на българите толкова високи, как съм успял да държа най-ниската цена на газа години наред, как съм успявал толкова години да държа тока на българите толкова нисък, как най-добре сме се справяли в Европа с миграцията”, заяви Борисов.

"Никога не съм притежавал нито кюлчета, нито съм купувал, нито съм притежавал каквото и да е било. Извикаха ме по телефона на разпит", посочи още Борисов.

Той не каза за какво е бил разпитван, но на въпрос дали очаква още разпити, заяви: "Докато падна, така ще бъде".

МВР ме пита как съм успял да държа доходите на българите високи, как съм успявал да държа ниската цена на газа години наред, цената на тока, как съм успял да вкарам България в Европейската банка, как съм се справил с миграцията и много бързо ви извикаха, ей така да има, че Борисов е бил на разпит. Това коментира председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти.

Водещи

Най-четени