Борисов нареди кабинета – в главата му е 04.07 | 18:05

Освен с министрите, вече е готов и с листата кандидат-депутати

От iNews.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е готов с проектокабинет, който да поеме управлението на страната. В Русе бившият премиер обяви: "Той (бел. ред. кабинетът) ми е в главата. Вече за всеки пост знам кой какъв ще бъде, ако разбира се, пак повтарям - защото е най-грешно да слагаш каруцата пред коня - кой какъв ще бъде, ще каже народът", заяви Борисов. Той обясни, че ако спечели изборите, ще разчита на утвърдени министри от миналия кабинет. На въпрос за Симеон Дянков Борисов каза: "Той отдавна вече не е в нашия екип."

"Знам отлично какво трябва да правя. Не може в тази криза отново да допуснем да управлява аматьор като Орешарски", заяви Борисов и допълни, че "всички системи в държавата светят в момента на червено". Борисов добави още, че е готов и с листата си за кандидати за народни представители, информира БТА.

"В тази тежка ситуация се надявам БСП и ДПС, колкото и да не им е приятно, да признаят пораженията във всички сфери. Това е едно пречистване, както преди година им дадох пример как се прави", заяви Борисов.

Водещи

Най-четени