Борисов пак стреля по Радев, намеси НАТО и шпионския скандал с Русия 07.05 | 11:27

"До този момент кандидатът за президент Радев и върховен главнокомандващ няма коментар нито по темата Навални, нито по темата шпионски скандали. Темите не се коментират и от основните политически сили в българския парламент", каза премиерът в оставка

От Ростислава Иванова

"Съюзниците ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите действия на Русия и подчертаха още веднъж силната си подкрепа към страната ни". Това заяви министър-председателят в оставка Бойко Борисов на работно съвещание с министри.

Борисов отбеляза, че по време на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО вчера в Брюксел бяха изслушани председателят на ДАНС и директорът на военното разузнаване. Те запознаха Съвета с разкритите незаконни действия на руски граждани на територията на България от 2011 г. насам.

"До този момент кандидатът за президент Радев и върховен главнокомандващ няма коментар нито по темата Навални, нито по темата шпионски скандали. Темите не се коментират и от основните политически сили в българския парламент, които казват, че имат евроатлантическа ориентация", подчерта Борисов.

Водещи

Най-четени