Борисов се жалва: Половин милиард лева се изхарчиха без никакъв резултат 05.10 | 12:30

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна на важна среща в Любляна

От iNews.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна на важна среща в Любляна. На нея ще присъстват лидерите на Европейската народна партия за Западните България.

"Днес ще участвам в Срещата на лидерите на ЕНП за Западните Балкани. Форумът се провежда в словенската столица Любляна. Още при пристигането ми разговарях с моя приятел Доналд Туск.

Срещата на лидерите от ЕНП се организира от председателя на партията Доналд Туск във връзка с предстоящата Среща на върха ЕС-Западни Балкани – организирана съвместно с министър-председателя Янеш Янша в рамките на Словенското председателство на Съвета на ЕС. Целта на форума е да бъде затвърдена общата и силна подкрепа на ЕНП за региона", написа той в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

В рамките на форума Бойко Борисов ще проведе работни срещи с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопез, с председателя на ЕНП Доналд Туск.

"В България ще има трети поредни избори. Половин милиард лева се изхарчиха без никакъв резултат. Провалиха и ваксинационния календар", коментира Борисов за Антонио Лопез.

Водещи

Най-четени