Борисов се пусна на живо: Свършват чувалите, леглата също са малко 12.10 | 12:15

"Борисов бил лош, но тръбите са ни пълни с газ и кранчето е у нас"

От iNews.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща със симпатизанти на Локомотив и Ботев Пловдив. Тема на обсъждането ще са спортните бази в града, както и цената на тока.

"Поздравявам ви, че успяхте и сами да закупите строителни материали и поздравяват общинарите за доброто решение за града. Винаги сме ви подкрепяли и ще продължим", каза Борисов. Той обяви, че когато има зали, може да се провеждат първенства и гражданите да се радват на успехите на родните спортисти. 

"Радев казва Бойко Борисов ви е виновен. С кое съм виновен, че ви потъна коръбът. Където се вика от "Столипиново" да бяха дошли за "Вера Су" досега да са взели всички железа. От Ротердам да бяха поръчали кранове, досега да са дошли", коментира Борисов.

"Борисов бил лош, но тръбите са ни пълни с газ и кранчето е у нас".

Относно коронавируса той коментира: "Свършват чувалите, леглата също са малко. Ето виждате, че по Европа вече футболните стадиони са пълни с фенове, а от днес вече у нас няма да има футболни запалянковци. Стойчо Кацаров като беше зам.-министър на здравеопазването при Иван Костов, той правеше реформата. Да, при Борисов умираха, но ние не знаехме какво е ковид".

Водещи

Най-четени