Братът на убития Тодор от Враца написа силни думи до всички! Прочетете ги! 14.01 | 19:57

Ивайло призна, че е гневен и мрази страхливците. „Защо разследващите в този град веднъж не посмяха да бъдат хора?“, пита той

От iNews.bg

Със силни думи братът на убития Тодор Йорданов от Враца се обърна към хората.

Ивайло, чийто брат бе зверски пребит от двама посред бял ден в града, не успя да скрие гнева и болката си от загубата. Убийството потресе не само Враца, но и цяла България, в София и в момента се провежда протест.

Днес Ивайло изрази своя протест с думите:

Читателю, ти деца имаш ли? А братя и сестри имаш ли? Аз деца нямам, вече и брат нямам... Гневен съм, мразя страхливците! Защо разследващите в този град веднъж не посмяха да бъдат хора? Как ще разследвате, ако това са вашите деца? Как ще постъпите, ако разберете, че някой държи любимия за вас човек, докато друг го удря с метален бокс? Брат ми е смел бе! Разбирате ли? Научете се на смелост всички! Един живот живеете..и не се знае до кога! Постъпете правилно, защото България гледа! Направете нещо смислено преди да си отидете! Направете го бързо, защото животът е кратък. Отнеха ни мечтите, отнеха ни усмивките. Родители, излезте навън...там днес видях вашите деца...видях страх! Животът е кратък...направете нещо за малките, бъдете правилен модел за подражание! Това, което се случва не е в телевизора, а е отвън.. КОЙ е следващият? ТОНИ Е ШАМПИОН, научен е на смелост. Прегърнете братята си, утре няма да ги има. Остава ми да вярвам, че е на по-добро място...чакай ми братле, ще дойда някой ден!

Водещи

Най-четени